OFFICIAL LOWARA DISTRIBUTOR

ИНФОРМАЦИИ

ЗА НАС

Дома > За нас

ЗА НАСТехносервис е компанија која нуди продажба и монтажа на пумпи, пумпни системи, пумпи станици и додатени системи за контрола на пумпи.
Ние сме официјален дистрибутер и овластен сервис за пумпите од глобалниот реномиран производител ITT Lowara од Италија.
Сите пумпи што ги нудиме се произведени во согласност со највисоките технолошки стандарди и барања.
За секоја пумпа единица може да се предложи осигурач, контролна кутија и неповратни вентили, како и инсталација на системот и подесување.
На нашата интернет страница вие можете да ја погледнете целосната палета на производи кои ние ја нудиме, нивни спецификации и дополнителни карактеристики.
Техносервис нуди професионална услуга и фер избор за најсоодветната пумпна единица која вие е потребна.
Со долгогодишна работа Техносервис се издвојува и представува лидер на македонското поднебје за продажба, инсталација, и сервис на пумпни станици.
Доколку сте заинтересирани за некој од нашите производи ве молиме контактирајте со нас преку нашиот контакт формулар или контактирајте со нас преку телефон, и нашиот професинален тим ќе ви дојде во пресрет.